Jag vill ha...

... lite action! Eller nä, jag hade kanske inte tänkt mig bilfilm en fredagkväll men vad gör man. God mat, gott sällskap och god öl. Så då kanske jag ställer upp på sånt jag normalt inte skulle ställa upp på.

Peter: ja nu är det så där stort igen. Det var nån som hade varit där och fifflat förut så det var litet.

Matts: Dra upp musen!

Every day is a holiday

I alla fall den här veckan. Thank God för vinterlovet. Ja det heter ju inte sportlov längre, ingen vet varför och ärligt talat VEM BRYR SIG bara jag får looooooov!

Matts:
Du är för fet på mitten!
Ja tack så hemskt mycket för infon.


?: Det hjälper inte att du sväljer.
Jag tror att det var Matts som sa det. Men jag törs inte anklaga i onödan.

Angel:
Men gud vilka smala ben han har. Jag har inte tittat så långt ner förut.
Klart du inte har.

Självdiagnosticerad!

Behöver man verkligen gå till fler läkare om man själv har kommit på vad man lider av? Jag har helt enkelt en kombination av storhetsvansinne (tror att jag kommer att bli nåt stort bara jag kommer på vad jag vill göra), schizofreni (multipla personligheter, you betcha!) och selektivt minne (jag minns bara det jag inte vill minnas?).

Egentligen är jag ju lite sjuk på riktigt också. Men det känns rätt gnälligt att alltid tjata om samma saker. Ja, jag har ont i magen idag IGEN fast jag mår mycket bättre än förra veckan. Och ja, jag har fått ny medicin av tant doktorn IGEN som förhoppningsvis ska få en del av mig i balans i alla fall. Jag blir själv rätt uttråkad av att lyssna på samma historier om och om igen.

Eller uttråkad är kanske inte ordet, jag blir SKOGSTOKIG! Och jag har aldrig tänkt på hur extremt det är förrän jag såg alla andras (läs:Matts) reaktion när vi var tvungna att se om en del av en film för ett tag sen (startade om från början igen). Det KRÖP i hela kroppen på mig och jag var ytterst nära att börja tugga på närmaste kroppsdel bara för att VAD SOM HELST är bättre än att se om något man precis har sett! Ja. Jag behöver medicin för min galenskap också.

Eh, jag brukar ju ha en poäng med mina blogginlägg (jo! Det brukar jag faktiskt!) men min poäng just nu är mest att slippa rätta fler uppsatser. JA! Nu ringde Matts, jag måste duscha och göra mig klar. Thank the Lord, inga mer uppsatser på ett tag!

A Kodak moment

Jag har fått min nya arbetsstol! Den är LILA!


Jag saknar min förra lägenhet ibland. Den var också lila. Väldigt lila.

Och kolla! JAG HAR STULIT EN STRUMP IGEN! Eller nej, jag har stulit TVÅ strumps! Vems är dessa?! Jag gissar på mammas. Eller kanske pappas. Och rent tekniskt låg de i Matts väska så det är egentligen HAN som har stulit dem.



Passade på att ta lite bilder i helgen också:



Nu jagar Tor Zeke runt lägenheten hela dagarna bara för att få säga "I am your FATHER!"



Bästa brudarn! På ren norrländska!


Funderar han på en ny yrkesbana?

Igår. Middag med Angel, Andreas och Matts, the quote maker. Vi diskuterar det faktum att de två gästerna (ja för jag kan knappast räknas som gäst hos Matts längre, jag har liksom städat toan nån gång) stod för matlagningen och hur trevligt det vore om man bara kunde hyra in folk på det sättet.

Matts:
Ja fanns det inte nåt ställe här i stan som hette Rent a Cock?
Ridå.

Helg. Underbara helg. Jag vill ha helg oftare. Onsdagar känns i och för sig som fredagar numera eftersom jag är ledig på torsdagar. Fredagsmys någon?

Förra fredan hade jag och Annika fredagsmys på Bishops. Det skulle bli en öl och hemgång tidigt. Det blev några öl till, en kollega till och en gay amerikan från Holland. Och nästan absurt trevligt.

Förra lördag tog jag med mig plus en (Annika) och min alldeles egen stalker (Angel) och drog till Tor och Sassa. Där fanns även Stenmark och Jens, det norrländska radarparet. Angel och Annika körde på "smile and nod" (den välkända international student-tekniken) när norrländskan blev för brutal.

Anonym (kvinnlig) deltagare: Jag fick penisoperationen!

Annan deltagare (jag minns inte vem?): Lilla Stenmark på prärien!
Han såg faktiskt ut som Laura Ingalls. I Darth Vader-mask.

Det där gör vi om hörrni.

Dream a little dream

Inatt drömde jag att jag satt hemma hos Matts och klappade hans katt (han har ingen katt). Katten var lika gammal som mig (yeah right). Hon hette Korint. Plötsligt kom jag på att jag måste gå hem och fixa med lite kläder, så då tog jag med mig Korint (eh, för att... ja... jag... ?). Jag sa nog ingenting till Matts om det. Väl hemma rasade garderoben så då gick jag på fest istället. Det visade sig att det var jag som höll i festen och den var hemma hos mamma och pappa. Fast de var inte där. Däremot var våra katter där. Och jag hade förstås med mig Korint. En bekant från dansen kom fram och la armen om mig och frågade om något oerhört banalt, men givetvis misstolkade hans gravida flickvän situationen grovt och kom fram för att skälla ut mig. Då insåg jag att jag hade tappat bort Korint! Så jag började leta. Och leta. Och plötsligt var vi inte hos min mor och far utan hos Matts mor och far. De hade tagit hand om sin dotters lilla son över natten (Matts har inga syskon...) så vi måste vara tysta efter klockan 11. Måste hitta katten före 11! Jävla katt till att gömma sig! Plötsligt var det MILJARDER jävla katter överallt, och alla hade samma färg som Korint, men eftersom Korint var så gammal var hon mycket strävare i pälsen, så jag gick och klappade alla katter om och om igen. Nu kom Matts på att jag hade tappat bort hans katt. Han blev mycket arg och vägrade hjälpa till att leta. När jag äntligen hittade kattjäveln försökte hon springa ifrån mig men jag fick tag i svansen som tur var. Men man får ju inte dra katter i svansen! Här vaknade jag av väckaren.

Tanthelg!

I helgen har jag haft riktigt finfrämmande. Det är MINST två år sen hon var här sist... Klart vi måste piffa till oss lite extra då när Maria äntligen vågat sig till Gävle igen!



Vilket jävla party tänker ni! Gjorde Gävle rejält va? Eh ja. Vi... käkade middag hos Matts (Angel var iofs med och då blir det ju party vare sig man vill eller inte). Gjorde chokladbollar. Löste korsord. Somnade. Gick promenad. Tjejfikade på stan. Shoppade lite. Gjorde middag. Åt middag. Gjorde kladdkaka. Åt kladdkaka. Drack öl. Tittade på film. Löste korsord. Tog ett fotbad.

Angel:
Ja ursäkta att jag är så stor!
Jag: Men det är väl inte ditt fel!
Jag menade inte SÅ!

Maria:
Så mycket som möjligt i munnen på en gång!

Maria: Vad mjuk dom va!
Ja i Norrland har vi inga pluraländelser på adjektiven! Vadå det var inte det roliga i citatet? Vem är det som bestämmer här?!

Men! Krogen då?! Utelivet?! Gjorde vi inget för att berika det? Eh nä. Tant Maria och tant Jessika kollade Mello istället med varsitt korsord i knät. Helt underbart. Gissa vad vi gjorde till middag:





Och bäst av allt: SOCKERFÖRBUDET ÄR ÖVER! Känns jättekonstigt faktiskt.

Angel: Jag vill inte ha en hummer i baken!
Snälla påminn mig om när du sa detta?!

RSS 2.0