Skulle kunna slå ner nån...

... för en bit choklad. Sockerförbudets femte dag inleds med en kopp kaffe. Jag erkänner att jag fuskar lite och äter jordnötssmör (mycket socker) på skorporna ibland samt unnar mig en tallrik crunchy müsli jobbiga jobbdagar. Annars, inga kakor, inget godis, inga snacks, ingen dricka (inte för att det är nåt jag häller i mig till vardags direkt), inga söta drinkar. Än så länge har jag inte märkt av några positiva effekter, men eftersom det är fjärde (?) året jag och Ankan gör det här så vet jag att de kommer. You'll see.

Annars har jag the mother of all låsningar i nacken, en fusklapp inför utskällning av elever i handen samt en skamligt dålig framförhållning. Nästa vecka börjar vårterminen och jag har inte en enda jävla lektion planerad. Varför? För att vi lärare, hör och häpna, inte får någon tid till terminsplanering? Eller vänta, vi fick faktiskt en dag. Eller en halv i alla fall.

Annars läser jag (om) Liv Strömqvist Prins Charles känsla och funderar på vad kärlek egentligen är. Igår på gymmet lyssnade jag på en P4-dokumentär där nyktra missbrukare berättade om sin syn på just kärleken. Alla kom tillbaka till en och samma sak, att kärlek i slutändan är tillit. Att känna sig trygg med en annan människa. Inte riktigt vad som beskrivs i Hollywoodfilmer.


Kommentarer
Postat av: Kaptenskan

Jag bara neeeej, jag skulle ju ge henne den boken i present nån dag, den är ju så grym och så har hon LÄST den.



Sen kom jag på att jag redan gett den till dig. Over and out.

2012-01-13 @ 10:18:16
URL: http://captaintess.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0