Nästan i klass...

... men Angels och mina Heartbreak-kvällar för... eh... ett par år sen? Var det så längesen? Hursomhelst, det var inte poängen. Poängen var att jag hade sjukt roligt igår när Jossan och jag bestämde oss för att göra stan (läs: Harrys) osäkert. Om man har så ont i fötterna att man knappt kan gå uppför trapporna hemma har man haft en lyckad kväll. Trust me.



Åh herregud. Så där såg jag väl inte ut?

Jag: Haha! Mina naglar ser ut som bebisvarianter av dina!



Mycket dans, mycket folk och en mycket märklig åldersblandning. Ibland kände vi oss yngst i stan, ibland som gamla tanter. Men det hindrade inte diverse löst folk från att attackera tanterna.

Exempel 1.
Jossan och jag dansar på lilla scenen på schlagergolvet (som för kvällen var nån slags våt dröm från 90-talet. När det gäller musiken alltså. Allt från Macarena till Raising my family). En kille smiter förbi oss och kryper upp i fönstret bredvid. Ser mycket märkligt ut. Där står han en stund, utan att ägna oss en blick. Plötsligt kastar han sig runt och slår armarna runt mig. Jag hinner se att han är typ... tio år yngre. Så ser han kärleksfullt på mig.

Mystisk kille 1: Var är utgången?

Jag pekar förvirrat och han ger mig en fet blöt puss på kinden (hade jag inte vänt på ansiktet hade den hamnat nån annanstans) och går.

Jossan: Haha! Fattar du hur kul du såg ut nu?!


Exempel 2.
Äldre man försöker beställa en öl. Jossan och jag sitter på barstolar bredvid. Han ger sig in i en lång beskrivning av sin familj, var han bor och att han absolut inte är ute för att ragga. Särskilt inte på oss.

Mystisk man 2: Eh, men ni har inte pojkvänner? Eller sambos?
Vi: Nä. Vi behöver inte sånt.
Mystisk man 2 (halv fascinerat, halvt äcklat): Är ni flator?!
Vi: Nä. Men vi önskar vi vore det.


Exempel 3.
Här väljer jag att inte dela med mig av citat. Men man kan ju sammanfatta det med att Jossan vinner alla jämförelser hands down. Man kan liksom inte tävla med en säljare av underkläder som dessutom kan sina sängar. Suck. Men jag fick i alla fall eskort till porten och en klubba.

Kommentarer
Postat av: Bodypalace

smarriga drinkar ;)

2011-10-31 @ 12:40:45
URL: http://bodypalace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0