Hur man blir en bra...

... Jessika. Del 1.

1. Kom för all del inte ihåg att ta med kompostpåsen på väg till jobbet (ja och om du kommer ihåg den, ta gärna med den TILL jobbet) eftersom en Jessika tydligen tycker att det är trevligt när hela lägenheten luktar kompost lagom till middagslagningen.

2. Producera ENORMA mängder tvätt. Gärna till säg åtta maskiner. Man undrar ju hur en Jessika som är så liten kan smutsa ner så mycket kläder? Lämna dock undringarna åt andra, en Jessika bekymrar sig inte över såna trivialiteter.

3. Gå till kaffeautomaten PRECIS när maskinhelvetet lägger av. Gör gärna detta på en tisdag när en Jessika har alldeles för många lektioner för att ha en sportslig att behålla sitt förstånd. Nej just det, hon hade ju inget sånt till att börja med.

4. Ställ glasburken med kaffepulver alldeles bredvid armbågen medan du försöker stänga Gevaliapåsen med en påsklämma som är lite för liten. Ta i av bara faaaaan men se till att misslyckas så att du slinter med hela armen och drämmer armbågen i nämnda glasburk. Försäkra dig om att så mycket kaffe som möjligt hamnar i tvätthögen som du lämpligt nog placerat alldeles nedanför köksbänken. Se det inte som konstigt att du valt att sortera kläderna i köket den här gången, det var helt enkelt för att få med dig kaffelukten ner till tvättstugan så att snygga granner skulle förknippa dig med något trevligt.  

5. Skaffa dig en gravt depraverad humor men ett snäll-flicka-yttre. Träna sedan på att hålla masken. Du kommer att behöva det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har stavat "grannar" lite knepigt. HELT FEL skulle jag kunna sträcka mig till att säga.

2010-01-26 @ 20:04:48
Postat av: Therese

Du är prislös!!!

2010-01-26 @ 23:43:00
Postat av: Anonym

Har fnissat lite da och da idag over "en-Jessika"-greppet. Du ar sa smart.

2010-01-27 @ 19:24:00
Postat av: Dr Barbie

HAHAHAHA jag gråter av skratt framför datorn. Försöker läsa högt för jakob men får inte fram orden. Skulle vilja dela trättstuga med dig boss!

2010-03-01 @ 19:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0