En bra dag

Idag har vi klappat oss själva på axeln på arbetsrummet. Fy fan vad vi är bra. Och effektiva. Som vanligt kommer vi att drabbas av en rejäl käftsmäll till veckan då vi ser allt vi totalt glömt bort att göra, men snälla, påminn oss inte. Låt oss vara lyckliga en stund till.

Annika och jag skulle fixa nya passerkort idag. Mitt gamla var... lite... eh... ja... trasigt? Jag har bara gjort ungefär fyra hål i det med hålslagaren för att fästa det på nyckelknippan. Ja? Det finns SÄKERT bättre metoder men den funkade för mig. Stackars vaktmästare Seved hjälpte oss. Man måste ha foto på passerkortet numera, så vi fick ställa oss i en fruktansvärt onaturlig ställning (inget SÅNT Jörgen, plocka upp dina omoraliska tankar ur.. ja var de nu är!!!) och se normala ut. Det gick så där ärligt talat. När vi såg korten sa Seved: "Det är kameran som är dålig". Eh. Tyvärr alltså. Men det kanske inte bara var kamerans fel. Inte bara. 

Dagens höjdpunkt: att jag är så vuxen att jag KASTADE de äckliga skorporna av fel sort (för att det inte fanns andra på CityGross före jul) och öppnade en ny fräsch förpackning Pågens Krisprolls. Nu är det kul att kvällsfika igen! Om jag behöver hjälp av folk i vita rockar? FÖRMODLIGEN.


Kommentarer
Postat av: Anna

KAMERAN?!! Fantastiskt desperat försök till en snäll kommentar men vansinningt dråplig! Jag dör av skratt!

2010-01-08 @ 19:00:54
Postat av: Fraj

Svar på din kommentar: HAHAHAHAHA!

2010-01-09 @ 02:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0