Saker man lär sig...

... om man är en Jessika:

*Att man aldrig ska försöka cykla upp på en trottoar som höjer sig mer än ett par centimeter över angränsande väg. Eller vänta. Man ska inte cykla upp på en trottoar överhuvudtaget.

*Att det inte går att "spara" godis. Hela idén är ju helt befängd. Och onödig.

*Att det inte spelar nån roll vilken typ av golv man har, det blir ändå SNORJÄVLAHALT om man sprayar hårprodukter över det. Och det går aldrig att helt och hållet skura bort.

*Att Ramlösa aldrig är en bra ersättning för en Guiness. Och det hjälper inte att man känner sig duktig en stund.

*Att man inte ska spara matlådor med äcklig mat i. Man kommer ändå aldrig att äta upp dom (nej inte ens när det i övrigt är helt och fullständigt tomt i både kylskåp och frys. Då gör man gröt istället).

*Att man aldrig nånsin ska börja fundera på om man är kissnödig efter att man gått och lagt sig. För då är man det garanterat.

*Att det är en ohyggligt dum idé att ställa konservburkar på hyllor som är högre än en själv. Det gör så ont när de ramlar ner.

*Att Jessikor alltid flyttar in i lägenheter som är outhärdligt varma på somrarna och svinkalla på vintrarna. Tofflor is the shit.

*Att man nästan kan längta ihjäl sig till en systerhelg. Men bara nästan.


Kommentarer
Postat av: Fraj

Jag måste säga att jag tycker idén med att ta en ramlösa istället för en guinness är mer befängd än att spara godis. Om man lyckas spara godis kan man ju njuta av det senare, men om man väntar med en guinness kanske krogen hinner stänga, och vad hjälper det då att ha ramlösa? :D

2009-10-01 @ 22:22:05
Postat av: Jessika

Gud vad bra sagt. Och eftersom du till skillnad från undertecknad stavade Guinness korrekt måste du ju ha rätt på alla punkter? Ja. Vi säger så.

2009-10-02 @ 08:36:55
Postat av: Anna

Vi måste ses! Jag saknar dig!

2009-10-03 @ 23:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0