Och...

... sammanfattning av en road trip till Hällsjö!

Det är väldigt väldigt bra att åka på semester med nån som har samma smärtgränser som en själv. Som FÖRSTÅR att när blodsockret börjar sjunka är det inte läge att klaga på personen i frågas körning. Som VET att det aldrig är för tidigt att ta en kisspaus. Som HÅLLER MED om att man i bilen visst kan äta varannan timme och däremellan käka nötter utan att det på nåt vis innebär att man inte vill äta direkt när man kommer fram.

På fem dagar har vi hunnit med lunch och fika i Härnösand, tårta och Yatzy i Hällsjö, en långpromenad runt Lidbäcken och "södra" Hällsjö, bastu, bassängbad och Irish Coffee på en onsdagskväll, en halvdag i Sollefteå, en spelkväll hos Viklunds, en rundvandring på Hemsö fästning, en fika hos en riktig babe på Hemsön, ett mindre utbrott på Coop Forums parkering i Härnösand, en kväll i Gånsvik med promenad till Notsand, en morgonfika i Härnösand och en hel del mil i GEX:en (aka shoppingbilen). Sovit som små grisar har vi också gjort, måste ha varit den hälsosamma Norrlandsluften...

Godast var antingen Linas brownies, Annas kladdkaka, Therese chokladtårta eller mammas jordgubbar med grädde... Nej, jag röstar på allihop.

Mest panikartad vad insikten om att vi glömt p-brickan i centrala Sollefteå trots att vi pratat om den när vi svängde in på parkeringen. Tur att de inte kollar så ofta.

Skojigt var det att Tor och Sassa kom på besök, att lite Hällsjöungdomar dök upp i bastun, att det var så många guider jag kände igen på fästningen, att mammas bassäng såg ut som ett missbildat ägg, att golvet i sovrummet var snorhalt med påföljden att både jag och ressällskapet fick tillfälle att visa hur viga vi (inte) är samt att pappa pussgurka hann hem för att spela Yatzy med oss på fredag morgon.

Puh. Nu måste jag vila lite inför dansen i Torsåker ikväll...

Kommentarer
Postat av: fridaj

Det finns inga parkeringsvakter i Sollefteå, så Stefan som fd äkta Sollefte-bo hälsar att du i framtiden kan vara lugn ;)

Kram Frida

2009-07-12 @ 21:08:58
URL: http://the-fridaj.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0