I live for...

... little moments like that... Som när man stoppar fötterna i en sval sjö en varm sensommardag samtidigt som vinden blåser genom håret och vågorna slår mot benen. Som när man får ännu ett flyttlass på plats så att älskade vänner blir än mer bofasta i stan. Som när man struntar i att det är soligt ute och kryper ner under täcket för att titta på en halvtaskig svensk film. Som när någon förstår ens skämt innan man ens är klar med det. Utan att man behöver förklara ett dugg. Som när man kommer hem, lite trött, med lågt blodsocker, färdig att börja grina lite av jobbångesten och istället börjar le när man ser rosorna som står kvar på köksbordet.

Månadens upptäckt 1: om MP3-spelaren blir blöt finns en viss risk att den glömmer en del av sina funktioner. Som att det ska komma ljud ur BÅDA hörlurarna.

Månadens upptäckt 2: Converse är inga vandringskängor. Man kan vricka fötterna ganska illa om man ändå får för sig att använda dem som det.

Månadens filmcitat: Håll käften!!! Ojsan, det där kommer jag att få betala för senare...

Eller som när man stänger av datorn, tar en lång varm dusch, bäddar rent i sängen och kryper ner med en dokumentär i MP3-spelaren. Med ljud i bara ena hörluren.

Kommentarer
Postat av: Pia

Om det här hade varit Facebook så hade jag klickat på like :P

2009-08-24 @ 10:37:54
Postat av: Anonym

Och det var uppskattat ska du veta!! Ses på onsdag!!

2009-08-24 @ 19:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0