Fetischismer?

"Fetischism - i överförd bemärkelse används begreppet inom sexologin för sexuell upphetsning inför föremål, som normalt inte uppfattas som sexuellt upphetsande." Haha, man kanske ska börja tänka på hur man använder ord ändå? :P

Igår kväll var en kul kväll, även om den på många sätt var.... lite udda? Jag bestämde mig för att stanna hemma, spara pengar och titta på film. Istället hamnade jag i mycket trevligt sällskap (inte bara mitt eget alltså. Även om det är mycket trevligt också.) drack öl, gick på Helt Enkelt , stal shotsglas, åkte gratistaxi och avslutade det hela med att mycket osnyggt snubbla omkull (som tur var hemma i min egen lägenhet utan publik, men ändock!).

Och jag skulle nog ändå kalla min märkliga besatthet av just shotsglas för en fetischism. Som endast infinner sig när jag inmundigat alkohol, annars tycker jag att hela idén är både barnslig och onödig... Tror det började i H-sand, som alla andra dåliga vanor... ;)

Jag skulle lätt kunna stå ut med två söndagar istället för en söndag och en måndag i veckan? Jag hinner inte riktigt njuta klart innan det är dags att börja jobba igen...


Mina vader tycker fortfarande att det var en JÄTTEDUM idé att först gå på gruppass på fredag med fokus på just vaderna och sedan jogga igår i dåliga skor (för mina joggingskor är ju fortfarande i Hällsjö och där är inte jag) på hårt underlag. Trapporna på jobbet imorrn kommer att bli en riktigt höjdare! Bra att man har nåt att se fram emot, annars brukar ju måndagar kunna bli lite... hm... meningslösa?

Och som avslutning på detta hopplock av idéer: mitt nya projekt är att lära mig hela texten till Ella Elle L'a. På franska. Förstås. Och nej, jag kan inte franska.


Kommentarer
Postat av: Pia

Ah, shotsglasen från Nybron!

Vilka minnen... =)

2009-04-19 @ 19:47:37
URL: http://lyckoblandning.blogg.se/
Postat av: Rickard

Det ligger en kniv+gaffel inlindade i en servett i Björnens trappuppgång.

2009-04-19 @ 23:19:40
URL: http://fulltuta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0