Östansjö 2009

Okej, jag kan ärligt erkänna att jag inte hade jättehöga förväntningar på resan till Östansjö i Lapplands inland (väl? eller?) eftersom jag inte är nåt jättestort fan av sommarstugeliv, mygg eller att dela rum med andra. Jag kände fyra av de nio andra personer som skulle med och eftersom alla andra känner varandra rätt väl insåg jag att det fanns en viss risk för internskämtande där jag inte var en av internerna. What the f-k, jag ville i vilket fall som helst umgås med de jag trots allt kände.

Med det berömda och något klyschiga facit i hand erkänner jag lika ärligt att jag lätt skulle ha kunnat stanna där upp ett par veckor till. Så vad BLEV facit kanske någon mot förmodan undrar (och undrar någon det skulle jag vilja tipsa om att skaffa sig ett liv? Kanske?). Here goes nothing:

*Nästa år kommer alla att vara oskulder. Utom Tor och Sassa, de beviljades dispens.

*En av världshistoriens kanske sämsta filmer heter The Musketeer Och jag är helt oförmögen att lämna en filmsoffa utan att ha sett slutet på en film, hur dålig den än är. Så ja. Jag vet hur The Musketeer slutar även om jag sov en stund i mitten.

*En av världshistoriens bästa filmer (som ännu inte är inspelad, men jaja) heter Dead Girls Don't Say No (eller nåt i den stilen, jag är så jävla dålig på namn) och innehar följande karaktärer:

Fraj
- The Dead Girl
Fraj dog tyvärr redan förra året, så trots att hon under helgen uppvisade enastående skådespelartalanger (glada tillrop före morgonkaffet var nog mest imponerande) syns hon mest flyta i vattnet. Men hennes vackra röda hår kommer i alla fall till sin rätt?

Sassa - The Baywatch Babe
Själv tycker jag att folk blir roligare när de är gifta (baserat på rätt få empiriska exempel, men va fan) men i en äkta splatterfilm är det ju tyvärr så att det gifta älskande paret på stranden måste dö först. Men Sassa skulle i alla fall få både lite action och en möjlighet att visa behagen så...

Tor - The Sex on the Beach Babe
Eftersom Tor var dum nog att lämna Sassa på stranden så att Östansjödräparen fick tag på henne måste han förstås straffas... Hum... Jag minns dock inte hur det gick till? Kanske för att kvällen då det här planerades innehöll större delen av mitt ölförråd som jag tänkt använda under hela helgen? Jaja.

Skåne - The Southern Style Guy
Skåne ska på egen begäran dödas av en utombordsmotor. Alla har vi våra böjelser och jag ska verkligen inte kasta sten i glashus.

Pia - The Stockholm Slut
Själv tyckte jag att jag kunde ha fått varit slampan så att jag i alla fall fått NÅN scen med lite action men Pia ska alltid få allt roligt... Hon får säkert snygga kläder också. Men JAG är inte missunnsam inte.

Allergo och Sandra - The Young Lesbian Badtunnelovers
Vilken film är komplett utan lite girl-on-girl-action? Inte våran i alla fall. Jag missade tyvärr genrepet som påstods ha inträffat i badtunnan, klantigt. Brudarna ska givetvis råka ut för en olycka när de försöker fly med bilen genom Östansjös djupa skogar. Och självklart har de aldrig mer än bikin på sig. Kanske mindre.

Jessika - The Christian Jätteboring Loser
Jamen vem önskar sig inte rollen som den kristna bruden som springer runt och försöker få alla att inse faran? Eftersom beslutet att casta just mig här var rörande enhälligt kanske jag ska sluta tro att jag är ens det minsta cool? Nä? Jag får i alla fall leva länge nog för att vara med om att döda mördaren, nämligen...

Stenmark - The Not So Innocent Guide
Ingen skulle väl kunna misstänka den ordentlige nykteristen som år efter år kör upp sina vänner till en enslig stuga i vildmarken som bara han hittar till? Och som går runt med en kniv i bältet?

Hampa - The Good Guy Turned Bad
Efter att ha saved the day och dödat Östansjö-dräparen Stenmark drabbas Hampa av samma sak som grizzlybjörnar som en gång fått smak på människoblod: total jävla galenskap. Så av bara farten slicar han även den stackars kristna flickan (ja mig. DETTA är alltså all action jag får).

Fast jag tror ändå att den stackars kristna flickan tar fram sina numchakas och vinner fighten skrikandes "Death my whore bitch lover!" Och jag brukar ha rätt ganska ofta.

*Om man är med i en kassasuccé som Dead Girls... givetvis kommer att bli påstås man kunna få VÄLJA fritt bland alla andra kändisar? Varför har ingen sagt detta tidigare? Jag har liksom blivit LÄRARE istället?!

*Man KAN dela med sig av den man ska ligga med men inte av den man ska gifta sig med. Således är Jonathan Rhys Meyers min. Och jag och Allergo delar lite på Chad Michael Murray på sidan om, men då vill jag ha lite Scarlett också?

*En badtunna är jättebra så länge fulla pojkar inte ska försöka klättra upp ur den. Då kan man få se mer än man önskade sig. Å andra sidan kan man få se MINDRE än vad man önskade sig också, men det är en helt annan historia.

*Det är inte så bra att vara bakfull, lite sentimental och trött när man passerar 1. sin förra hemstad som man inte sett på ganska många år 2. sin morfars hemby 3. stället där man kraschade en BMW och 4. den något för höga Höga Kusten-bron. Instabilt. Det är dock bra att i det läget ha en kudde med sig som man krama.

*Det kommer att bli väldigt roligt att ha Tor och Sassa i Gävle snart, Tor kan nämligen göra en utmärkt imitation av Hugh Grants pinsamma "Hello" ur Love Actually och Sassa vet precis när man behöver en kram i en ICA-affär.

*Huvuddans i framsätet eller hamsterdans i mittensätet är kanske det roligaste man kan se när man sitter i baksätet. Det är nästan lika intressant som att få samma låt sjungen för sig i två olika tonarter. På samma gång. En i varje öra.

Men men men, för att fortsätta med klyschorna så måste ju allt bra ta slut någon gång, så nu är jag tillbaka i Gävle med ett antal myggbett som sällskap och en jämförelsevis sorgligt utrustad frys (inga kanelbullar?!). Dessutom måste jag koka kaffe själv. Kommer att ta ett tag att komma på varför mitt liv är så bra, men ja e int oroli. Jag är ju så jävla special.


Kommentarer
Postat av: Pia

Om det inte var för att jag skulle behöva byta till tråkig och kristen så skulle du lugnt kunna få min roll ;P (Och jag vill påpeka att jag inte fick så mycket action jag heller... Stenmark dödade mig innan dess...)

2009-07-28 @ 09:32:50
URL: http://lyckoblandning.blogg.se/
Postat av: Fraj - The Dead Girl

Hatten av för dig min sköna, för du har med detta blogginlägg lyckats med det nästan omöjliga - att få mig att skratta högt, innan morgonkaffet!



Beskrivningen av Stenmark är fullständigt lysande, vem skulle någonsin misstänka honom i den rådande situationen?

2009-07-28 @ 10:38:04
Postat av: Tor

Hellooo!! (tänk dej mig med båda händer i en vink)

Jätteroligt blogginlägg o jag måste nog hålla med dej om att Hampa kanske tog sej lite vatten över huvudet när han utmanar den kristna flickan med numchakas!=)

Hur som helst så känns det inte så lite märkligt att va tillbaka på rosebäcken men om typ en vecka får vi ju bära banankartonger (ja du med)!!! =)

2009-07-28 @ 11:53:10
Postat av: Frajh

2009-07-28 @ 16:38:55
Postat av: Fraj - Utan h

Du sa säkert en massa glada grejer, men vem minns sådant?

2009-07-28 @ 16:39:40
Postat av: Sandrish

Hahaha! Alla skriver så roliga inlägg om helgen, själv har jag bara varit tråkig och saklig. Borde nog uppdatera mitt inlägg med länkar till er andras! ;)

2009-07-28 @ 19:40:28
URL: http://helny.blogspot.com
Postat av: Jenny

Underbart sis, fullständigt underbart! fnissar fortfarande i min nästan totala ensamhet Butch blev lite förnärmad när mitt frustande väckte honom ur hans snarkande, jag ska hälsa honom att han får revenga på dig när tillfälle ges.

Pöss!

2009-07-28 @ 21:50:08
Postat av: Tor

Din syster Jenny skrev om Butch!!!! Underbart!!!=)

2009-07-28 @ 23:47:49
Postat av: J

Butch is the shit.



Men va faaan asså, jag detekterar minst fyra grammatiska fel i min egen text?! Det var det. Jag KAN inte återgå till att jobba som svensklärare, jag är ledsen, de får hitta nån annan.

2009-07-29 @ 20:41:07
URL: http://jessikavingakristina.blogg.se/
Postat av: Saskia

Hahaha, jag dör! Fullständigt underbart!

2009-08-01 @ 12:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0